dijous, 5 de maig del 2011

Per a riure una estona

Per a riure una estona i donar un punt d'humor al blog, em permeto el luxe d'escriure un acudit... espero que el sector femení no es senti incòmode amb les ratlles que segueixen a continuació perquè va de bon rotllo...

"Un home estava fent canvis al jardí i de sobte troba una llàntia bruta a terra; la frega i apareix un geni que li diu:
- Amo i senyor, us concediré els tres desitjos que em demaneu.
-Doncs no sabria què demanar-te perquè sóc ric, encara sóc jove i guapo, i no em falta de res... en tot cas em faria il·lusió poder arribar des de Barcelona fins a la casa que tinc a Ibissa a través d'un pont exclusiu que fessis per mi...- Però el geni contesta:
-Amo i senyor, no heu pensat en les conseqüències nefastes que això tindria en l'impacte visual i medioambiental? No em sembla prou ecològic... us recomano que demaneu alguna altra cosa.
- D'acord, doncs mira, visc amb la meva dona, la meva mare, la meva sogra i amb les meves tres filles i a vegades no ens entenem del tot... voldria entendre les dones!- I el geni contesta:
- Així...respecte aquest collons de pont... de quants carrils estàvem parlant? "

2 comentaris:

  1. No crec que hagis de tenir por que cap senyora s'ofengui. És un acudit i les senyores sempre han tingut fama de ser molt difícils d'entendre. Suposo que, en realitat, deu ser tan difícil com d'entendre els homes.

    ResponElimina
  2. Xavier, és que l'humor també provoca susceptibilitats; però jo sóc molt de la broma i no m'enfado gairebé mai... tot l'ésser humà és una mica complex d'entendre! ;)

    ResponElimina