divendres, 21 d’octubre del 2011

Martí

Per tancar amb els dies laborals, i tot desitjant-vos un bon cap de setmana, us presento el gat Martí i, com podeu veure, encara és molt petit. Fa dues o tres setmanes que va anar a viure a casa dels veïns de l'Albert, coincidint amb l'estat de bona esperança de la nova mestressa del gatet, qui espera bessonada en breu; per tant, en Martí estarà ben entretingut durant uns anys, amb un parell de nenes que li estirin la cua i els bigotis.
Malauradament, abans que en Martí anés a viure a la seva llar actual, havia tingut mal en una poteta, com si li haguessin aixafat i es va haver d' estar uns dies a la clínica fins fa ben poc. Encara s'està recuperant i segueix amb les cures, però ben aviat ja estarà sa del tot i a punt per donar guerra a les tant esperades Júlia i Marina.

En la fotografia, veiem en Martí practicant un abordatge al cistell amb castanyes que l'Albert havia recollit.

2 comentaris:

  1. Ei Elara!! Soc la Jordina que anava amb tu a l'institut! Jo ara treballo a Animalia i aquí a en Martí el coneixem molt bé! Ens el va portar una clienta que se l'havia trobat abandonat pel carrer. Nosaltres li vam estar curant la pota, que tal i com has dit, semblava que li haguessin aixafat o que un cotxe li hagués passat per sobre. Al cap de pocs dies li vam trobar casa i ara està guapíssim! De fet el vam visitar Dilluns i ja té la pota practicament curada!
    Merci per compartir l'història! A Animalia ens ha fet molta il·lusió!!

    ResponElimina
  2. Hola Jordina!!! Ostres, quina casualitat!!! Me n'aelgro que us hagi fet il·lusió i que el Martí ja estigui casi curat del tot.

    Una abraçada per tu i pels d'Animàlia!!!

    Elara.

    ResponElimina