dilluns, 7 de novembre del 2011

Leo

La història del gatet Leo és una mica trista per diversos motius: la dona de la família Escobar-Loba se'l va trobar al carrer quan només tenia dos mesos i sembla ser que la seguia a totes les botigues que ella entrava fins que, moguda per la llàstima i l'aspecte delicat de'n Leo, se'l va endur a casa. Al cap de sis mesos de viure amb la seva nova família, en Leo va ser atropellat per un cotxe, va estar a punt de morir i va haver d'estar un temps en una clínica de Lleida fins que es va recuperar; de resultes de l'accident va perdre la sensibilitat a la cua i, tal i com descriu el seu amo, sembla que la tingui morta.
Actualment està del tot recuperat de l'accident però lamentablement en Leo pateix de càlculs orinaris i li costa fer pipí, per tant, de tant en tant han de medicar-lo i donar-li un pinso especial per evitar-li més complicacions.
Us deixo una preciosa fotografia del gatet protagonista d'avui, que com es pot veure, sembla un animal feliç i ben cuidat malgrat els problemes de salut que pugui arrossegar.

2 comentaris:

  1. Queeeeeè maaaaaacoooooo!!!!! >.<
    M'encanten els gatets d'aquest color... *.* per cert, s'ha fet un niu a sobre d'un arbre? XP

    ResponElimina
  2. Sí, jo també ho vaig pensar en veure la fotografia. De fet, no seria tan estrany perquè als gats els agrada pujar sobre els arbres... espero que dins el niu no hi haguessin ous :)

    Elara.

    ResponElimina