dissabte, 21 de maig del 2011

Reflexions en temps de crisi

Acaben de dir-me:
"en un món en crisi, les relacions humanes seran les que determinaran si hi ha lloc a l'esperança i als projectes de futur. El fet que una ciutat tingui carreteres asfaltades o universitats pioneres és poc rellevant; una cosa és la societat, i una altra les relacions humanes. Un pagès del segle XV sabia conviure amb les dificultats sense haver conegut l'estat del benestar, però les relacions humanes que mantenia amb els seus eren les mateixes, salvant les distàncies del coneixement que hom ha anat adquirint amb el pas del temps".
Les relacions humanes són les que han de persistir en el món, que fins ara coneixíem, i que s'està enfonsant".

2 comentaris:

  1. Estic totalment d'acord que "en un món en crisi, les relacions humanes seran les que determinaran si hi ha lloc a l'esperança i als projectes de futur." Hem de lluitar per mantenir les relacions en un clima d'amabilitat i educació. No cal afaitar les persones amb el cotxe quan travessen un pas zebra ni fer altres coses semblants.

    ResponElimina
  2. Eps, Xavier! Et prometo que no he sigut pas jo qui t'ha embestit amb el cotxe perquè no en tinc. Bromes a part, si fem ús de l'humanitat en general, potser tindrem un món millor.
    Una vegada més, moltíssimes gràcies pel teu seguiment!

    ResponElimina